< späť

Business Fórum

Orange, 2009

Už po tretí krát sme na Slovensku mali možnosť hostiť celosvetovo významnú osobnosť. Orange Business Fórum aj v týchto ťažkých časoch prináša možnosť interaktívneho stretnutia s osobnosťami, ktorých názory a myšlienky nám môžu pomôcť prekonať krízové obdobie a byť veľkou inšpiráciou.

OBF pokračuje v nastavenej úrovni, kde na doterajších dvoch fórach, sa pozvaní hostia mali možnosť stretnúť so zakladateľom spoločnosti Apple – Stevom Wozniakom, či jednou z najväčších osobností globálneho marketingu, zakladateľom a riaditeľom firmy Zyman Group a bývalým marketingovým riaditeľom spoločnosti Coca Cola – Sergiom Zymanom.

Hlavným rečníkom jesennej OBF konferencie bol Steve Forbes – americký multimiliardár, prezident a CEO spoločnosti Forbes Media a šéfredaktor „Forbes magazine“. Steve Forbes býva tiež označovaný ako mysliteľ a prognostik, predovšetkým v ekonomických otázkach. Je to však najmä fundovaný business man, politik, dvojnásobný kandidát na post amerického prezidenta a patrí medzi najvplyvnejšie osobnosti nielen v Spojených štátoch, ale aj na celom svete. Máme za sebou jedno z ďalších stretnutí v sérii exkluzívnych konferencií, ktoré prináša spoločnosť Orange Slovensko. Nechajme sa prekvapiť, s akou z celosvetovo významných osobností, budeme môcť diskutovať nabudúce.

Business FórumBusiness FórumBusiness Fórum