< späť

Orange Fashion

Orange, 2011

Orange Fashion sa za 8 rokov vyprofilovala na jedinečnú módnu prehliadku plesových rób z dielne domácich i zahraničných módnych tvorcov. Nejde len o V.I.P. event ale aj šikovný nástroj, ktorým sa otvára PR komunikácia pred Plesom v opere. Tento rok svoj pohľad na trendy pred plesovou sezónou dostali možnosť odprezentovať talentovaní slovenskí dizajnéri Jana Gavalcová, Marcel Holubec a Lenka Sršňová, highlightom večera bola spoločná kolekcia Borisa Hanečku a Hany Převrátilovej. Z Čiech prijala pozvanie vizionárka Denisa Nová.
Nový rozmer dodal eventu priestor Umelecko-dekoračných dielní SND, ktorý poskytol nielen špecifickú „industry“ atmosféru ale najmä priestor na veľkorysé 20 m dlhé mólo, ktoré dalo veľkým večerným róbam vyniknúť.
Špecialitou inšpiratívnej predplesovej prehliadky bola špeciálna kolekcia Šaty zo srdca. Model červených šiat vytvoril každý z návrhárov ako symbol charitatívnej iniciatívy spojenej s 12. plesom v opere, pomoci hostí Detskému kardiocentru v Bratislave. Šaty, ktoré neskôr mohla verejnosť v internetovej dražbe vydražiť, predviedli Lucia Hablovičová, Kristína Farkašová, Táňa Pauhofová, Ivica Sláviková, Denisa Dvončová a Tamara Heribanová, ktorá večerom aj sprevádzala.

Orange FashionOrange FashionOrange FashionOrange FashionOrange Fashion