< späť

9. ples v opere

Orange, 2009

Agentúra Monarch je veľmi hrdá, že má možnosť realizovať jeden z najatraktívnejších spoločenských eventov na Slovensku, ktorý sa už stal tradíciou a získal si reputáciu a dobré meno ako u hostí tak v médiách. Prestížny Ples v opere v sobotu 10. januára 2009 už po deviatykrát otvoril plesovú sezónu nielen v Bratislave ale i na Slovensku.

Otvárací ceremoniál i výzdoba plesu sa niesli v téme rozprávkového kráľovstva zimy a ľadu a moderátorka IX. plesu v opere Iveta Malachovská bola na scénu uvedená ako ľadová kráľovná. Symbolického aktu – úderu na gong, ktorý k slávnostnému otvoreniu neodmysliteľne patrí, sa zhostila hviezda plesu a kráľovná disco hudby z USA, známa hitmi I will survive či Never can say good-bye, Gloria Gaynor. O neopakovateľnosť večera sa postarali aj sólisti Opery a Baletu SND. Hostia, osobnosti politického, kultúrneho a spoločenského života, si vychutnali opernú áriu Kráľovnej noci v podaní mladej a talentovanej Martiny Masarykovej a baletné vystúpenie šéfa Baletu SND Mária Radačovského a Kataríny Kaanovej Stretnutie s labuťou na hudbu P. I. Čajkovského

O príjemnú atmosféru a plný tanečný parket sa postarali aj Orchester Boom band, Beáta Dubasová, Dalibor Janda či Vidiek, o skutočnú horúčku sobotňajšej noci sa sa postaral aj legendárny Bobby Farrel a Boney M s Bobbym. V Restaurante Opera sa hostia už tradične zabávali so Zlatými husľami a zažiarila tu i Andrea Zimányiová.

Rovnako, ako po minulé roky priniesol IX. ples v opere a jej hostiteľ Orange Slovensko, výborný program a skvelú zábavu a bol predznamenaním jubilejného X. plesu v opere, ktorý prinesie to najlepšie z najlepšieho.

9. ples v opere9. ples v opere9. ples v opere9. ples v opere9. ples v opere9. ples v opere9. ples v opere9. ples v opere