< späť

Dealerský event

Orange, 2010

Tento rok sa uskutočnilo 14. ročník celoslovenského stretnutia obchodných zástupcov spoločnosti Orange Slovensko. Po roku a celkom po štvrtý raz ich kroky mierili do priestorov AquaCity Poprad.
Počas popoludňajšej časti, sme spoznali a ocenili tých najúspešnejších obchodných zástupcov a SME predajcov, ktorým sa podarili mimoriadne úspechy. Najlepšia predajňa roka zo všetkých si odniesla i putovný pohár – Orange Retail Cup.
Keďže sa nám veľmi cnelo po lete a teplo Vianoc bolo ešte ďaleko, večer sa niesol v rytme latina, salsy, jednoducho horúcom tanečnom tempe. Karibsko-kubánska noc roztancovala každého a vo vysokom tanečnom nasadení sa premenila do skorého rána. Hostia si po celý večer vychutnávali domorodého kubánskeho speváka a tanečníka, kochať sa mohli pohľadom na krásne tanečníčky. Večeru nechýbal vtip a poriadna dávka humoru.
Vyberané jedlá, vynikajúce nápoje a úžasnú atmosféru „maňana“ si hostia užívali do poslednej chvíle. Veríme, že rovnako skvelé chvíle si s hosťami zopakujeme o rok – na jubilejnom pätnástom ročníku.

Dealerský eventDealerský eventDealerský eventDealerský eventDealerský eventDealerský event