< späť

Taste of Garden

Orange, 2012

Tradičné V.I.P podujatie hostené spoločnosťou Orange Slovensko opäť prinieslo nevšedný zážitok. Tento rok bolo usporiadané v Medickej záhrade, ktorá predstavovala netradičnú a autentickú atmosféru záhrady, ktorá k tejto tematike neodmysliteľne patrí. Nakoľko bola jeho hlavným motívom svieža záhradná galéria, hostia si mali možnosť vychutnať jedinečné splynutie dizajnu, módy, hudby a kulinárskeho umenia v prostredí záhrady v centre mesta. Originálne dizajnové inštalácie, ktoré dotvorili výnimočnosť priestoru, zabezpečili poprední výtvarníci ako kurátorka Ľubica Hustá a streetoví umelci Animo a Nomád. Jeden z najvýznamnejších predstaviteľov svetovej gastronómie a takzvanej fusion kuchyne, Shahaf Shabtay, predviedol všetkým zúčastneným nevídanú show, ktorou priblížil fusion špeciality predovšetkým inšpirované ázijskou kuchyňou. Svoju záhradou inšpirovanú kolekciu predviedol špičkový módny dizajnér Marcel Holubec, ktorý svoje spočiatku biele šaty nápadito dofarboval prostredníctvom záhradných rozprašovačov priamo pred očami divákov. Moderátorka večera, Vera Wisterová, v šatoch Marcela Holubca taktiež na móle rozkvitla na farebný rozvinutý kvet.
Atmosféru dotvárali hudobné predstavenia zvučných formácií z domácej i svetovej hudobnej scény, a teda fantastickí Funkiez a svetoznámi Voca People z Izraela, ktorí svoju fenomenálnou show, pri ktorej používali výhradne svoje hlasy ako hudobné nástroje, predviedli na Slovensku po prvýkrát.

Taste of GardenTaste of GardenTaste of GardenTaste of GardenTaste of GardenTaste of GardenTaste of GardenTaste of GardenTaste of GardenTaste of Garden